Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

I denne oppskriften gir cajunkrydderet laksen en smak av det kreolske kjøkkenet. Den friske limeyoghurten er perfekt tilbehør. Rask, spennende og smakfull grillmat!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 640 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ss ss salt salt
  • 3 ss ss cajunkrydder cajunkrydder
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 dl dl yoghurt, naturell yoghurt, naturell
  • sukker sukker

Framgangsmåte

  • Skjær laks i porsjonsstykker, som du gnir inn med salt og cajunkrydder.

  • Grill laksestykkene ca. 2 minutter på hver side.

  • Riv skall og press saft av lime, og bland dette med yoghurt.

  • Smak limeyoghurten til med sukker.

Server grillet laks med limeyoghurt. Pynt med limebåter hvis du har det.