Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

For deg som har det travelt i hverdagen er laks i en fei den perfekte hverdagsrett. Et glass pastasaus, noen grønnsaker og ris er alt du trenger til laksen. 

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 1 ss ss olje olje
  • 3 dl dl pastasaus pastasaus

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i terninger på 2-3 cm.

  • Grovhakk løk, skjær gulrot i skiver og surr i olje i ca. 2 minutter.

  • Hell over pastasausen og gi den et oppkok.

  • Tilsett lakseterningene, rør forsiktig så sausen dekker og legg på lokk.

  • La laksen trekke i sausen i 3 minutter.

Server med ris ved siden av.

Tips: Du kan også servere laksen med pasta i stedet for ris.