Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks og grønnsaker i folie er lett middag på en aktiv sommerdag. Mens det hele lager seg selv på grillen kan du nyte solen eller spille badminton i 10 minutter.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 500 g g potet potet
  • 2 stk stk eple eple
  • 4 stk stk rødløk rødløk
  • 8 stk stk reddik reddik
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • dill, frisk dill, frisk
  • salt og pepper salt og pepper
  • 4 ark ark aluminiumsfolie aluminiumsfolie

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i porsjonsstykker.

  • Kok potet og skjær i skiver. 

  • Skjær eple og løk i båter, og del reddik i to.

  • Fordel laks og grønnsaker på aluminiumsfolien og legg rikelig med frisk dill på toppen.

  • Drypp over olivenolje, sitronsaft og krydre med salt og pepper. 

  • Brett sammen foliene og la dem ligge på grillen til de er ferdig, 10-12 minutter.

Server med det tilbehøret du ønsker.