Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en herlig wok med laks, miniasparges, minimais og hvitløk. Med røtter i fra Kina vil denne oppskriften gi smaksløkene en internasjonal opplevelse.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 12 stk stk miniasparges miniasparges
  • 12 stk stk minimais minimais
  • 4 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 100 g g pinjekjerner pinjekjerner
  • olje olje

Saus

  • 3 dl dl kyllingbuljong kyllingbuljong
  • 1 ss ss soyasaus soyasaus
  • 2 ts ts maisennamel maisennamel
  • 1 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i 2 cm terninger.

  • Skyll asparges og mais, og skjær i 3 cm store biter.

  • Finhakk hvitløk, og rist pinjekjerner i tørr stekepanne.

  • Rør sammen ingrediensene til sausen.

  • Surr hvitløk i litt olje i 1 minutt, tilsett laksen og la den surre litt sammen med hvitløken.

  • Ha i sausen og kok opp.

  • Tilsett asparges og mais, og la alt bli varmt.

Vend inn ristede pinjekjerner og server.