Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks kan brukes til så mangt. I denne oppskriften har vi spicet opp den typiske matpakken med laks, avokado og bacon.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk lime lime
  • 1 ss ss solsikkeolje solsikkeolje
  • 1 stk stk avokado avokado
  • 8 skiver skive bacon bacon
  • 12 skiver skive brød brød
  • 1 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 4 ss ss ketchup ketchup
  • 3 ss ss majones majones
  • salt og pepper salt og pepper
  • tannpinner tannpinner

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i skiver og krydre med salt og pepper.

  • Press saften av lime og ha halvparten over laksen.

  • Pensle laksen med solsikkeolje.

  • Skjær avokado i skiver, drypp over resten av limesaften, og krydre med salt og pepper.

  • Stek lakseskivene og bacon i en stekepanne, til laksen er gjennomstekt og baconet er sprøtt.

  • Rist brød og skyll salaten.

  • Fordel laks, avokado, bacon, salat, ketchup og majones mellom tre skiver brød.

Del hver sandwich i to på skrå og server. Bruk gjerne tannpinner for å holde sandwichen sammen.

Tips: Pakk sandwichen inn i matpapir og ta den med som matpakke.