Laksesandwich med bacon

Laks kan brukes til så mangt. I denne oppskriften har vi spicet opp den typiske matpakken med laks, avokado og bacon.
Ingredienser
- 600 g laksefilet, uten skinn og bein
- 1 stk lime
- 1 ss solsikkeolje
- 1 stk avokado
- 8 skive bacon
- 12 skive brød
- 1 stk isbergsalat
- 4 ss ketchup
- 3 ss majones
- salt og pepper
- tannpinner
Framgangsmåte
Skjær laksen i skiver og krydre med salt og pepper.
Press saften av lime og ha halvparten over laksen.
Pensle laksen med solsikkeolje.
Skjær avokado i skiver, drypp over resten av limesaften, og krydre med salt og pepper.
Stek lakseskivene og bacon i en stekepanne, til laksen er gjennomstekt og baconet er sprøtt.
Rist brød og skyll salaten.
Fordel laks, avokado, bacon, salat, ketchup og majones mellom tre skiver brød.
Del hver sandwich i to på skrå og server. Bruk gjerne tannpinner for å holde sandwichen sammen.
Tips: Pakk sandwichen inn i matpapir og ta den med som matpakke.