Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat er både enkelt og raskt å lage. Server med saus etter ønske!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 100 g g hvetemel hvetemel
  • 1 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper
  • 2 stk stk egg egg
  • 200 g g griljermel griljermel
  • 3 ss ss olje olje

Tilbehør

  • potet potet
  • salat salat

Framgangsmåte

  • Skjær laksefilet i tynne skiver.

  • Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål.

  • Pisk sammen egg i en annen vid skål.

  • Ha griljermelet i en tredje vid skål.

  • Vend laksestykkene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i griljermelet.

  • Stek stykkene i olje til de har fått enn gyllen farge, ca. 1 minutt på hver side.

Tilbehør

  • Skjær potet i skiver og stek dem i olje til de er gjennomstekte.

Server laksesnitsel med stekte poteter og frisk salat, og gjerne en saus.