Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er en laksesuppe med rik smak av karri. I suppen brukes gode rotgrønnsaker, og det som er flott er at alle de gode vitaminene og næringsstoffene bevares i suppen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 500 g g potet potet
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 0,25 stk stk kålrot kålrot
  • 1 stk stk løk løk
  • 0,5 stk stk purre purre
  • 2 ss ss olje olje
  • 2 ss ss karri karri
  • 1 l l fiskebuljong fiskebuljong
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • flatbrød flatbrød

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i terninger og krydre den med litt salt og litt av karrien.

  • Skjær potet, gulrot og kålrot i terninger, og skjær løk i skiver og purre i biter.

  • Surr løk i olje og tilsett resten av karrien.

  • Ha i potet, gulrot og kålrot, surr litt videre og tilsett fiskebuljong.

  • Kok til grønnsakene er møre, tilsett laks og purre, og la suppen trekke i noen minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

Server suppen med flatbrød ved siden av.