Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Taco er blitt en fredagstradisjon for flere, men hva med litt variasjon? Prøv laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 7 ss ss tacokrydder tacokrydder
  • 1 dl dl vann vann
  • 1 glass glass tacosaus tacosaus
  • 8 stk stk tacotubs tacotubs

Tilbehør

  • 0,5 stk stk salat salat
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 0,5 stk stk paprika paprika
  • 2 stk stk tomat tomat
  • 1 stk stk agurk agurk
  • 1 dl dl mais mais
  • 100 g g ost, revet ost, revet
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme
  • 2 dl dl tacosaus tacosaus
  • 2 ss ss margarin, flytende margarin, flytende

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 125 °C eller temperaturen som står på pakken med tacotubs.

  • Skjær laksen i terninger.

  • Rens og finhakk løk.

  • Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.

  • Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.

  • Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.

  • Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.

  • Varm tacotubs i stekeovnen rett før servering, slik det står på pakken.

Tilbehør

  • Vask og rens issalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler.

  • Vask og skjær agurk og tomat i biter.

  • Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.

Fyll varme tacotubs med grønnsaker, ost og laks, og server med rømme og tacosaus.

Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell eller tortillas.