Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks med agurk, dill og sennep har en lekker duft, og en jevn og rund smak. Server retten som en forrett til en bedre middag. Gjestene dine vil la seg imponere!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 0,5 ss ss dijonsennep dijonsennep
  • 1,5 ss ss dill, frisk dill, frisk
  • 0,5 ts ts salt salt
  • sitroner sitron
  • baguette baguette
  • is, knust is, knust
  • 4 blad blad salat salat

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i små terninger.

  • Skrell agurk, del den og ta ut kjernene. Skjær den i små terninger.

  • Bland sammen sennep, salt og finhakket dill, og vend inn agurk- og lakseterninger.

  • La blandingen stå 1 time i kjøleskap før servering.

  • Fyll litt is i små skåler eller glass. Legg et salatblad over isen i hver skål eller glass, og fordel tartaren på salatbladene.

Server laksetartaren med ristet baguetteskive og en tynn sitronbåt.