Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks og nudelsalat er en fantastisk match. Og i tillegg så enkelt og raskt å lage. Denne retten kan fort bli en ny middagsfavoritt i familien. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,75 dl dl soyasaus soyasaus
  • olje olje

Nudelsalat

  • 1 pakke pakke glassnudler glassnudler
  • 8 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 0,25 stk stk agurk agurk
  • 0,5 stk stk mango mango
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 3 ss ss soyasaus soyasaus
  • koriander, frisk koriander, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i staver og stek dem lett i olje, ca. 2 minutter på hver side.

  • Ha soyasaus på laksen ved servering.

Nudelsalat

  • Kok nudlene etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. 

  • Del cherrytomater i to, skjær agurk og mango i strimler, og skjær vårløk i skiver. 

  • Bland grønnsakene og soyasaus inn i glassnudlene.

Server laksen på nudelsalaten med koriander drysset over.