Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk purre purre
  • 0,5 stk stk blomkål blomkål
  • 150 g g erter, fryst erter, fryst
  • 5 dl dl matfløte matfløte
  • salt og pepper salt og pepper
  • 4 pors pors pasta pasta
  • gressløk gressløk

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger. 

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.

  • Kok purre, blomkål og erter i fløten, og smak til med salt og pepper. 

  • Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.

Server med pasta. Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.