Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Pitabrød kan fylles med det meste, så hvorfor ikke prøve grillet laks, salat og ost neste gang? Ved siden av kan du servere en hjemmelaget dressing med kokt egg.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 stk stk pitabrød pitabrød
  • 2 stk stk tomat tomat
  • 1 stk stk løk løk
  • 8 blad blad salat salat
  • 4 skiver skive ost ost

Dressing

  • 1 stk stk egg egg
  • 1 stk stk sylteagurk sylteagurk
  • 2 ts ts kapers kapers
  • 1,5 dl dl majones majones
  • 2 ss ss lettrømme lettrømme
  • olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper
  • grillfolie grillfolie

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker.

  • Brett et stykke grillfolie firedobbelt, ca. 10 cm stort og pensle med olivenolje.

  • Dryss salt og pepper på laksestykkene, legg på grillfolien og legg på grillen.

  • Grill laksen i 3 minutter, snu den og grill 2 minutter på den andre siden.

  • Grill pitabrød lett på grillen så de blir varme.

  • Skjær tomat i skiver og grovhakk løk.

  • Vask og riv salatbladene.

  • Legg laks, tomat, løk, salat og ost i pitabrød.

Dressing

  • Kok egg hardkokt.

  • Finhakk egg og sylteagurk.

  • Rør sammen ingrediensene til dressingen.

Server fylte pitabrød med dressingen ved siden av. 

Tips: Du kan også steke laksen i en stekepanne.