Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en herlig salat med eple, rødløk, granateple og fetaost neste gang du skal ha laks på grillen. Denne oppskriften er både lett og god.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts ts salt salt
  • 1 ts ts sukker sukker
  • 1 ss ss olje olje
  • 200 g g salat, småbladet salat, småbladet
  • 1 stk stk eple, grønt eple, grønt
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk granateple granateple
  • 100 g g fetaost fetaost
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • flaksalt flaksalt
  • pepper pepper

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i porsjonsstykker.

  • Bland sammen salt og sukker, dryss et tynt lag på begge sider av fisken og la ligge på benken i 10 minutter.

  • Vask og tørk salaten, og skjær eple i båter.

  • Skjær rødløk i tynne skiver og ta frøene ut av granateple.

  • Pensle laksen med olje og grill i 2-3 minutter på hver side på varm grill.

  • Krydre fisken med litt pepper.

  • Ha salaten på et serveringsfat og ha eple, rødløk, granateplefrø og fetaost over.

  • Ha olivenolje, flaksalt og pepper over salaten, og legg laksestykkene over.

Server salaten med brød ved siden av.