Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne salaten med søtpotet, jordbær og fetaost passer til alle typer fisk, særlig til laks og ørret. Et godt tips er å servere den til grillede laksespyd. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk søtpotet søtpotet
  • 4 ss ss rapsolje rapsolje
  • 1 ts ts oregano, tørket oregano, tørket
  • 1 ts ts salt salt
  • 10 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 10 stk stk jordbær jordbær
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 65 g g salat, småbladet salat, småbladet
  • 40 g g ruccolasalat ruccolasalat

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skrell og skjær søtpotet i terninger.

  • Bland rapsolje, oregano og salt, og ha søtpotetterningene i blandingen.

  • Legg terningene i en ildfast form og stek midt i stekeovnen i ca. 30 minutter.

  • Del cherrytomater og jordbær i to, grovhakk vårløk og koriander, og skjær fetaost i terninger.

  • Bland sammen cherrytomat, jordbær, vårløk, koriander, fetaost, småbladet salat og ruccolasalat.

  • Tilsett søtpotetterningene når de er avkjølte og smak til med balsamicosirup.

Server salaten til den fisken du ønsker.