Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

En wok er lett å lage og smaker utrolig godt. I denne oppskriften er grønnsakene woket i en saus av lime, soyasaus og sweet chilisaus.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 pors pors nudler nudler
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 200 g g sukkererter sukkererter
  • 1 ss ss olje olje
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 ss ss soyasaus soyasaus
  • 6 ss ss sweet chilisaus sweet chilisaus
  • 10 blad blad koriander, frisk koriander, frisk

Framgangsmåte

  • Kok nudlene som beskrevet på pakken.

  • Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.

  • Vask og rens paprika og sukkererter og skjær dem i biter.

  • Stek laksebitene i olje 1-2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge.

  • Ta laksebitene ut av stekepannen og legg dem til side.

  • Stek grønnsakene raskt på høy temperatur.

  • Press saft av lime.

  • Tilsett limesaft, kokte nudler, soyasaus og sweet chilisaus sammen med grønnsakene.

  • Kok opp sausen.

  • Tilsett laksebitene og la dem bli varme i sausen.

Server woken med korianderblader over.