Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne oppskriften med fiskespyd av laks og steinbit marinert med sweet chilisaus er enkel og god. Dette er en nydelig rett som faller i smak hos både store og små.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 300 g g steinbitfilet, uten skinn og bein steinbitfilet, uten skinn og bein
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 poser pose wokgrønnsaker, fryste wokgrønnsaker, fryste
  • salt og pepper salt og pepper
  • olje olje
  • sweet chilisaus sweet chilisaus
  • trespyd trespyd

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Kok ris etter anvisning på pakken.

  • Skjær laks og steinbit i stykker på ca. 3x3 cm, og træ på trespyd.

  • Dryss salt og pepper over fiskespydene og brun dem kjapt i olje i en stekepanne på middels varme.

  • Pensle spydene i sweet chilisaus, og etterstek dem i stekeovnen i ca. 5 minutter.

  • Finhakk hvitløk og wok sammen med wokgrønnsaker til de er knapt møre.

  • Smak til med salt og pepper.

Server fiskespydene med ris og grønnsaker.

Tisp: Hvis du vil bruke ferske grønnsaker passer det godt med gulrot, rødløk og pak choy.