Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Taco poke er den nye fredagstacoen! La deg bli hektet på denne friske, sunne og deilige oppskriften som hele familien kan nyte med god samvittighet. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • sriracha chilisaus sriracha chilisaus

Salsa

  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 0,25 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 4 stk stk tomat tomat
  • salt salt

Tilbehør

  • 1 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 1 stk stk avokado avokado
  • 6 ss ss mais mais
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme
  • tortillachips tortillachips

Framgangsmåte

  • Skjær laksefilet i terninger.

  • Grovhakk koriander og press saften av lime.

  • Bland sammen koriander, limesaft, sriracha chilisaus og olivenolje, og bland det inn med lakseterningene.

Salsa

  • Finhakk sjalottløk, chili og koriander, og skjær tomater i terninger.

  • Bland det godt sammen og smak til med salt.

Tilbehør

  • Skjær isbergsalat i strimler og avokado i terninger.

Ha salaten i bunnen av bollene og topp med avokado, mais, laks, salsa og lettrømme. Server med tortillachips.