Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Er du glad i meksikansk mat? Prøv tortilla med laks, en nydelig variasjon til den tradisjonelle tacoen. Raskt og enkel å lage er den også.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 4 ss ss tacokrydder tacokrydder
  • 1 dl dl vann vann
  • 2 dl dl tacosaus tacosaus
  • 8 stk stk tortillawrap tortillawrap

Tilbehør

  • 1 stk stk avokado avokado
  • 1 stk stk tomat tomat
  • 0,5 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 0,5 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 1 dl dl mais mais
  • 2 dl dl ost, revet ost, revet
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme
  • lime lime

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger.

  • Finhakk løk og surr i olivenolje sammen med tacokrydder.

  • Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok. 

  • Legg i laksen og vend forsiktig så sausen dekker laksen.

  • Legg på lokk og trekk stekepannen vekk fra varmen. La alt trekke i 1 minutt.

  • Varm tortillawraps etter anvisning på pakken.

Tilbehør

  • Skjær opp avokado, tomat, paprika og salat, og legg i forskjellige skåler. 

  • Ha også mais, ost og lettrømme over i skåler.

Fyll varme tortillawraps med laks, grønnsaker og ost, og server med lettrømme og lime i båter.