Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

En enkel måte å servere grillet laks på er i en tortillawrap. I denne oppskriften har du også hjemmelaget guacamole, agurk og paprika sammen med laksen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ts ts rapsolje rapsolje
  • salt og pepper salt og pepper
  • grillfolie grillfolie

Guacamole

  • 2 stk stk avokado avokado
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ts ts tacokrydder tacokrydder
  • 0,5 ts ts salt salt

Tilbehør

  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk paprika, søt paprika, søt
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Varm opp grillen. Skjær laksefileten i lange jevne stykker.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje. 

  • Krydre laksen med litt salt og pepper, og legg den på folien. 

  • Legg folien på grillen og stek laksen i ca. 1 minutt, snu den og stek den 1 minutt på den andre siden.

Guacamole

  • Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet med en skje. 

  • Press saften av lime. Del chili på langs, ta ut hinner og frø, og finhakk. 

  • Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili, tacokrydder og salt.

Tilbehør

  • Skjær agurk og paprika i lange tynne strimler. 

  • Smør guacamole langs midten av hver tortillawrap og legg på strimler av agurk, paprika og laks.

Brett og rull sammen, og server.