Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en smakfull wrap med laks og mangosalat til lunsj eller som lett middag. Dette er en oppskrift som er spennende og enkel å lage.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 ss ss margarin, flytende margarin, flytende
  • 1 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper

Mangosalat

  • 1 stk stk mango mango
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 0,5 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 1 kvister kvist koriander, frisk koriander, frisk
  • 0,5 stk stk lime lime

Tilbehør

  • 2 ss ss lettrømme lettrømme
  • 2 ts ts wasabi wasabi
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap
  • 2 ss ss sesamfrø sesamfrø

Framgangsmåte

  • Skjær laksefileten i serveringsstykker.

  • Stek laksestykkene i flytende margarin i 3 minutter på hver side.

  • Krydre med salt og pepper.

Mangosalat

  • Skrell mango og skjær i strimler.

  • Rens chili og del den i tynne skiver.

  • Vask og rens salaten, og skjær den i tynne strimler.

  • Finhakk koriander.

  • Bland sammen mango, chili, salat og koriander.

  • Press saften av lime og ha over salaten.

Tilbehør

  • Rør sammen lettrømme og wasabi.

  • Smør blandingen på tortillawraps og legg på litt mangosalat.

  • Legg laksestykket over og strø på litt sesamfrø.

Brett sammen og server.