Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lange har et hvitt, fast fiskekjøtt som passer godt til masse smaker. Derfor har vi panert den i grønnsaker og urter i denne oppskriften. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g langefilet, uten skinn og bein langefilet, uten skinn og bein
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper
  • 0,5 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 0,5 stk stk aubergine aubergine
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 2 ss ss gressløk gressløk
  • 5 ss ss griljermel griljermel
  • 4 ss ss parmesan, revet parmesan, revet

Tilbehør

  • potetmos potetmos
  • sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 °C.

  • Skjær lange i serveringsstykker, pensle dem med olivenolje, og krydre med salt og pepper.

  • Skjær squash, aubergine, paprika og rødløk i små terninger, og finhakk persille og gressløk. Bruk gjerne en urtehakker på grønnsakene, hvis du har.

  • Bland grønnsaker, urter, griljermel og parmesan, og vend fisken i blandingen.

  • Ha fisken på et stekebrekk dekket med bakepapir, og bak i stekeovnen i 12-15 minutter.

Server lange med potetmos og sitronbåter. Dryss gjerne litt persille over. 

Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.