Grønnsakspanert lange

Lange har et hvitt, fast fiskekjøtt som passer godt til masse smaker. Derfor har vi panert den i grønnsaker og urter i denne oppskriften.
Ingredienser
- 700 g langefilet, uten skinn og bein
- 2 ss olivenolje
- salt og pepper
- 0,5 stk squash, grønn
- 0,5 stk aubergine
- 1 stk paprika, rød
- 1 stk paprika, gul
- 1 stk rødløk
- 2 ss persille, frisk
- 2 ss gressløk
- 5 ss griljermel
- 4 ss parmesan, revet
Tilbehør
- potetmos
- sitron
Framgangsmåte
Sett stekeovnen på 175 °C.
Skjær lange i serveringsstykker, pensle dem med olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Skjær squash, aubergine, paprika og rødløk i små terninger, og finhakk persille og gressløk. Bruk gjerne en urtehakker på grønnsakene, hvis du har.
Bland grønnsaker, urter, griljermel og parmesan, og vend fisken i blandingen.
Ha fisken på et stekebrekk dekket med bakepapir, og bak i stekeovnen i 12-15 minutter.
Server lange med potetmos og sitronbåter. Dryss gjerne litt persille over.
Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.