Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne middagen lager nærmest seg selv i stekepannen. Oppskriften har få ingredienser, men mye smak. Prøv den i dag og la deg imponere over hvor fort den lages.  

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g lyrfilet, uten skinn og bein lyrfilet, uten skinn og bein
  • 2 stk stk purre purre
  • 1,5 dl dl vann vann
  • 2,5 dl dl crème fraîche crème fraîche
  • 1,5 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper
  • 1 knivsodd knivsodd kajennepepper kajennepepper

Framgangsmåte

  • Skjær lyr i porsjonsstykker.

  • Rens og skjær purrene i tynne ringer.

  • Rør sammen vann, crème fraîche, salt, pepper og kajennepepper, og hell det i en stekepannen.

  • Ha i fisken og purre, sett på lokk og la trekke på middels varme til fisken er ferdig, 8-10 minutter.

Server lyr med potet og tomatsalat.