Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den klassisk smakssatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk makrellfilet makrellfilet
  • 2 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper
  • 1 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 2 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 2 stk stk tomat tomat
  • rosmarin, frisk rosmarin, frisk
  • olje olje

Tilbehør

  • brød brød
  • potetsalat potetsalat

Framgangsmåte

  • Skjær makrellfilet i serveringsstykker. 

  • Dryss på salt og pepper, drypp over sitronsaft og pensle godt med olje. 

  • Legg makrellen på grillen og grill i ca. 2 minutter på hver side.

  • Skjær squash i lange, tynne skiver med ostehøvel eller kniv, og del tomat i to. 

  • Pensle grønnsakene med olje, dryss på rosmarin og grill dem siden av fisken.

Server nygrillet makrell og grønnsaker med potetsalat og brød ved siden av.