Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Røkt makrell er et godt pålegg. Enten den er kaldrøkt, varmrøkt eller pepperrøkt så passer den utmerket sammen med litt salatgrønnsaker i en sandwich.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røykt makrell røykt makrell
  • 8 skiver skive tomat tomat
  • 4 stk stk reddik reddik
  • 8 skiver skive agurk agurk
  • 8 skiver skive brød brød
  • 4 stk stk salatblad salatblad
  • kesam kesam
  • pepper, grovmalt pepper, grovmalt

Framgangsmåte

  • Skjær tomat, reddik og agurk i skiver.

  • Smør kesam på brødskivene, kvern over litt pepper, og fordel grønnsaker og salat på halvparten av skivene.

  • Legg over skiver av røkt makrell og resten av brødskivene på toppen.

  • Klem sammen og del i to.

Legg i matboksen med noen grønnsaker eller frukt.