Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Vil du ta med deg noe spennende til tapasbordet eller gi gjestene en god velkomst i døra? Da skal du rulle matjessild, løk og rødbeter inn i lompe. Fargerikt og smakfullt!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk matjessild, doble fileter matjessild, doble fileter
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 8 skiver skive rødbete, syltet rødbete, syltet
  • 4 stk stk potetlefse potetlefse
  • 4 ss ss lettrømme lettrømme
  • tannpinner tannpinner

Framgangsmåte

  • Del matjessilden i enkle fileter.

  • Grovhakk løk og rødbeter.

  • Legg en matjessildfilet i hver potetlefse.

  • Dryss løk og rødbeter over, og avslutt med å ha en spiseskje lettrømme i hver lefse.

  • Rull sammen potetlefsen og del den i to biter. Stikk en cocktailpinne gjennom hver bit for å holde dem sammen.

Server på et fint fat, gjerne med litt friske urter om du har.