Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Wraps er enkelt å lage og servere. Om du skjærer dem i biter passer de både på tapasbordet og som forrett. Her finner du en god variant med chili, hvitløk og tacosaus. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk matjessild, doble fileter matjessild, doble fileter
  • 1 ts ts chili, rød chili, rød
  • 2 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 1 stk stk kinesisk hvitløk kinesisk hvitløk
  • 4 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 2 dl dl tacosaus tacosaus
  • 2 ts ts tacokrydder tacokrydder
  • 2 dl dl lettrømme lettrømme

Tilbehør

  • 1 stk stk crispisalat crispisalat
  • 8 stk stk tortillawrap, grov tortillawrap, grov
  • tannpinner tannpinner

Framgangsmåte

  • Skjær hver matjessildfilet i to på langs.

  • Fjern chilifrø, og finhakk chili, sjalottløk og hvitløk. Riv blader av koriander.

  • Bland sammen tacosaus, tacokrydder og rømme.

  • Vend chili, sjalottløk, hvitløk og koriander inn i sausen og smak til.

  • Snitt salat og legg midt på hver tortillawrap.

  • Ha over tacoblandingen og matjessild, og rull sammen.

  • Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.

Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.

Tips: Rullene kan tilberedes opptil 2 timer før servering dersom du bruker grove tortillawraps. Du kan også justere smaken ved å velge sterkere eller mildere tacosaus og krydder.