Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det ser like friskt ut som det smaker, og det er raskt å lage røkt ørret i potetlefse. Oppskriften passer godt når du skal lage tapas til fest eller snacks til hjemmekos.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g røykt ørret røykt ørret
  • 4 stk stk potetlefse potetlefse
  • ruccolasalat ruccolasalat

Snøfriskkrem

  • 1 ss ss gressløk, frisk gressløk, frisk
  • 100 g g snøfrisk naturell snøfrisk naturell
  • 3 ss ss lettrømme lettrømme
  • 0,5 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • salt og pepper salt og pepper

Saus

  • 2 ss ss honning honning
  • 1 ss ss dijonsennep dijonsennep
  • 1 ss ss sennep, grov sennep, grov
  • 1 dl dl olje olje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær røkt ørret i tynne skiver.

Snøfriskkrem

  • Finhakk gressløk og bland med de andre ingrediensene til snøfriskkremen.

  • Smak til med salt og pepper.

Saus

  • Bland sammen ingrediensene til sausen.

  • Smak til med salt og pepper.

  • Smør et tynt lag snøfriskkrem på potetlefsene, legg ørretskiver over og smør deretter på et tynt lag med saus. 

  • Legg til slutt litt ruccolasalat på toppen. 

Rull lefsen sammen, del i passende biter og server.