Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

I denne oppskriften topper du bruschetta med hjemmelaget tapenade og strimler av røkt ørret. En enkel og god rett som passer til tapas eller som forrett.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g røykt ørret røykt ørret
  • 1 stk stk baguette baguette
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk

Tapenade

  • 250 g g oliven, sort oliven, sort
  • 1 ss ss kapers kapers
  • 2 stk stk ansjosfilet ansjosfilet
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje

Framgangsmåte

  • Skjær røkt ørret i tynne strimler og baguette i skiver.

  • Vend baguetteskiver i olivenolje og stek dem i stekepanne til de er gylne og sprø.

  • Del hvitløksfedd i to og gni på baguetteskivene.

  • Bland alle ingrediensene til tapenaden i en foodprosessor.

Server bruschetta med ørretstrimler og tapenade på toppen. Pynt gjerne med friske urter hvis du har.