Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Disse paiene med reker og rød pesto er beviset på at smått er godt. Denne oppskriften passer perfekt som forrett, tapas eller deilig kveldskos.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 2 plater plate butterdeig butterdeig
  • 1 dl dl pesto, rød pesto, rød
  • 100 g g ost, vellagret ost, vellagret
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 4 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 8 stk stk oliven, sort oliven, sort
  • ruccolasalat ruccolasalat

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Tørk rekene lett på tørkepapir.

  • Finhakk rødløk, skjær cherrytomater i båter og oliven i skiver

  • Kjevle butterdeigen ut til halv tykkelse, stikk ut sirkler på ca. 10 cm i diameter og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

  • Smør på pesto, dryss over revet ost, og legg på rødløk, cherrytomat, oliven og halvparten av rekene.

  • Stek i i stekeovnen i ca. 5 minutter.

Server minipaiene med resten av rekene på toppen, gjerne pyntet med litt ruccolasalat.