Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Reker og pasta er alltid en vinner. Sammen med bacon og en kremet ostesaus løftes middagen til nye høyder. Serveres med en frisk salat og grovt brød.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 200 g g pasta penne pasta penne
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 100 g g bacon bacon
  • 2 stk stk eggeplomme eggeplomme
  • 3 dl dl melk melk
  • 4 ss ss parmesan, revet parmesan, revet
  • 1 ts ts salt salt
  • 1 ts ts pepper pepper

Tilbehør

  • salat salat
  • brød, grovt brød, grovt

Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Skjær løk i terninger, og finhakk hvitløk og persille.

  • Stek bacon sprøtt i en stekepanne og ha det over på et fat.

  • Fres løk og hvitløk i en stekepanne og sett til side.

  • Pisk eggeplomme, melk, parmesan, salt, pepper og persille sammen, og varm det opp i en kasserolle under omrøring.

  • Tilsett reker, pasta, bacon og løkblandingen, og bland godt.

Server rekepasta med salat og grovt brød. 

Tips: Du kan også bruke fryste, ferdigpillede reker.