Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Prøv denne pastasalaten med reker som blir ekstra smakfull med din egen tomatpesto. Den er enkel og rask å lage, og passer perfekt i en hektisk hverdag.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 500 g g pasta pasta
  • 2 dl dl ruccolasalat ruccolasalat
  • 12 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 2 ss ss rødløk rødløk

Tomatpesto

  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 100 g g tomat, soltørket tomat, soltørket
  • 2 ss ss pinjekjerner pinjekjerner
  • 2 ss ss parmesanost parmesanost
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje

Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk rødløk og del cherrytomat i båter.

Tomatpesto

  • Kjør sammen alle ingrediensene til pestoen i en foodprosessor eller med stavmikser til en jevn mos.

Bland sammen reker, pasta, rødløk, cherrytomat, ruccolasalat og tomatpesto, og server.