Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gjør som The Flying Culinary Circus og piff opp hverdagen med en spennende rekegryte med kokos, curry, ananas og hvitløk. En herlig oppskrift med gode råvarer.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 250 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 2 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 2 stk stk løk løk
  • 0,5 stk stk ananas ananas
  • 3 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 ss ss curry paste, grønn curry paste, grønn
  • 4 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • lime lime
  • salt og pepper salt og pepper
  • koriander, frisk koriander, frisk

Tilbehør

  • ris ris
  • olje olje

Framgangsmåte

  • Skjær paprika, løk og ananas i passende biter og finhakk hvitløk. 

  • Surr løk og hvitløk litt i olje og ha i curry paste.

  • Tilsett paprika, ananas og kokosmelk, og la det surre i ca. 2-3 minutter. Smak til med saft av lime, salt og pepper.

Legg rekene i suppetallerkener og øs gryten over. Pynt med frisk koriander og server straks med ris.