Reker med karrirømme

Prøv denne oppskriften til lunsj. Rekesmørbrød med karrirømme er en flott og lett rett som godt kan serveres til lunsjbesøket. Den er enkel og rask å lage.
Vanskelighetsgrad
Enkelt
Antall porsjoner
Ingredienser
- 200 g reker, uten skall
Dressing
- 2 dl lettrømme
- 0,25 ts karri
- 1 ts dijonsennep
- 1 ss sitron
- 1 ss dill
- 1 ss persille, frisk
- 1 ss gressløk
- salt og pepper
Tilbehør
- 4 skive brød
- pepper, grovmalt
- sitron
Framgangsmåte
Pisk sammen lettrømme, karri og dijonsennep til dressingen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Finhakk urtene og rør inn i dressingen.
Ha rikelig med dressing på grove brødskiver som du topper med reker.
Server brødskivene med nykvernet pepper over, og med sitronbåter ved siden av.