Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Prøv denne oppskriften til lunsj. Rekesmørbrød med karrirømme er en flott og lett rett som godt kan serveres til lunsjbesøket. Den er enkel og rask å lage.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g reker, uten skall reker, uten skall

Dressing

  • 2 dl dl lettrømme lettrømme
  • 0,25 ts ts karri karri
  • 1 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • 1 ss ss sitroner sitron
  • 1 ss ss dill dill
  • 1 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 1 ss ss gressløk gressløk
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • 4 skiver skive brød brød
  • pepper, grovmalt pepper, grovmalt
  • sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Pisk sammen lettrømme, karri og dijonsennep til dressingen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  • Finhakk urtene og rør inn i dressingen.

  • Ha rikelig med dressing på grove brødskiver som du topper med reker.

Server brødskivene med nykvernet pepper over, og med sitronbåter ved siden av.