Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Reker og salat er en klassisk kombinasjon. Med bønner og mais blir salaten mettende og god. Den kan serveres på koldtbord like godt som den kan være en enkel lunsj.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 1 stk stk isbergsalat isbergsalat
  • 1 dl dl mais mais
  • 2 dl dl bønner, hvite bønner, hvite
  • 6 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 1 dl dl ost, revet ost, revet
  • 1 dl dl pinjekjerner pinjekjerner

Dressing

  • 2 dl dl lettrømme lettrømme
  • 0,25 ts ts karri karri
  • 1 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • 1 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 1 ss ss gressløk gressløk
  • 1 ss ss dill dill
  • 1 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Strimle salaten, og la maiskorn og bønner renne godt av.

  • Del cherrytomatene i to.

  • Bland reker, salat, mais, bønner og cherrytomater, og dryss ost og pinjekjerner over.

Dressing

  • Pisk sammen lettrømme, karri og dijonsennep, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  • Finhakk urtene og rør inn i dressingen.

Server salaten med dressing og brød ved siden av.