Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det er ikke bare kjøttdeig som passer godt til spaghetti. Prøv en ny variant med reker og fetaost og vi garanterer deg en herlig opplevelse.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 4 pors pors spaghetti spaghetti
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 dl dl urter, friske urter, friske
  • 200 g g cherrytomat cherrytomat
  • 0,5 dl dl salatolje fra fetaost salatolje fra fetaost
  • 1 dl dl vann vann
  • 150 g g fetaost i olje fetaost i olje
  • 0,5 dl dl pinjekjerner pinjekjerner
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

  • Finhakk hvitløk og urter, og del cherrytomatene i to.

  • Surr hvitløken forsiktig i oljen fra fetaosten, men pass på at den ikke blir brun.

  • Tilsett urter og cherrytomater, og la det surre sammen i 1 minutt.

  • Hell over varmt vann, bland og smak til med salt og pepper.

  • Vend inn reker og spaghetti rett før servering.

Server spaghettien med fetaost og pinjekjerner drysset over.