Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Prøv denne lystige oppskriften med flyndre og melon. Det er en god rett til middagsbordet og passer til alle i familien. Server med tomatsalat og kokte poteter.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 8 stk stk flyndrefilet flyndrefilet
  • 4 ss ss hvetemel hvetemel
  • 1 ss ss salt salt
  • smør smør
  • olje olje

Saus

  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 0,5 stk stk honningmelon honningmelon
  • 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 0,5 dl dl vann vann
  • 1 dl dl lettrømme lettrømme

Tilbehør

  • 4 stk stk tomat tomat
  • potet potet

Framgangsmåte

  • Vend flyndrefilet i en blanding av mel og salt, og stek gyllen i smør og olje, ca. 2 minutter på hver side.

Saus

  • Skrell og skjær agurk og honningmelon i små terninger.

  • Rør fiskebuljongterning ut i vann og bland med agurk, melon og lettrømme.

  • Sett sausen kaldt til den skal brukes.

Server flyndren med den kalde melon- og agurksausen, tomat skjært i båter og kokte poteter.