Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Røkt laks er godt pålegg til lunsjen. Prøv denne oppskriften med lettrømme, rødløk, agurk og pepperrot som tilbehør, og få en annerledes og ny smaksopplevelse.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røkt laks røkt laks
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 2 ss ss rødvinseddik rødvinseddik
  • 2 stk stk baguette baguette
  • 1 dl dl lettrømme lettrømme
  • 4 stk stk salatblad salatblad
  • 8 skiver skive agurk agurk
  • 1 ts ts pepperrot pepperrot
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • pepper pepper
  • dill, frisk dill, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk i skiver og mariner den i rødvinseddik i 10 minutter.

  • Del baguettene og smør på lettrømme.

  • Legg på røkt laks, rødløk, salat, agurk og revet pepperrot.

  • Drypp over olivenolje, og dryss over pepper og dill.

Del hver baguette i to, og server.