Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Mange vet kanskje ikke at ost passer utmerket til røkt laks. I denne oppskriften serverer du dem på crostini med crème fraîche og gressløk på toppen. Perfekt til tapas.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 12 skiver skive røkt laks røkt laks
  • 12 skiver skive baguette baguette
  • 12 skiver skive ost, vellagret ost, vellagret
  • 12 ss ss crème fraîche crème fraîche
  • olje olje
  • gressløk, frisk gressløk, frisk

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Pensle baguetteskivene med olje og legg dem på et stekebrett.

  • Stek i stekeovn til de har fått litt farge, ca. 3 minutter.

  • Legg en skive ost og en skive røkt laks på hver baguetteskive, og legg en spiseskje crème fraîche over.

Dryss over finhakket gressløk, og server.