Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Pizza til middag er både lettvint og smakfullt. Røkt laks passer veldig godt på en sprø pizzabunn sammen med pesto, tomat, frisk oregano og mozzarella.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk stk pizzabunn pizzabunn
  • 200 g g røkt laks røkt laks
  • 3 stk stk tomat tomat
  • 1 ss ss oregano, frisk oregano, frisk
  • 100 g g pesto pesto
  • 100 g g mozzarella, fersk mozzarella, fersk
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C

  • Skjær røkt laks i strimler.

  • Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir.

  • Skjær tomat i skiver og finhakk oregano.

  • Smør et jevnt lag pesto på pizzabunnen, dekk med tomatskiver og dryss oregano, salt og pepper over.

  • Skjær mozzarella i tynne skiver og legg dem utover pizzaen. 

  • Stek pizzaen midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 15 minutter.

Ha røkt laks over pizzaen og server.

Tips: Du kan dele pizzabunnen i porsjonspizzaer, da trenger de ca. 10 minutter i stekeovnen.