Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Linsesalat er både friskt, sunt og godt. Hva med å kombinere den med røkt laks som et komplett måltid i sommer?

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g røkt laks røkt laks
  • 3 dl dl linser, grønne linser, grønne
  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 1 stk stk agurk agurk
  • 12 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 1 bunt bunt persille, frisk persille, frisk
  • 1 bunt bunt mynte, frisk mynte, frisk
  • 1 stk stk sitroner sitron
  • 0,5 dl dl olivenolje olivenolje
  • salt salt

Framgangsmåte

  • Skjær røkt laks i skiver og legg på et serveringsfat.

  • Finhakk sjalottløk, persille og mynte.

  • Skjær agurk i små terninger og del cherrytomater i to.

  • Ha sjalottløk, persille, mynte, agurk og cherrytomat i en bolle.

  • Ha saften av sitron, olivenolje og litt salt over salaten, og vend den lett sammen.

  • Vend linsene inn i salaten.

Server skivene av røkt laks sammen med linsesalaten.