Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sardiner passer til mer enn bare brødskiven, for eksempel i pasta. Denne oppskriften er enkel og rask å lage, og passer som både lunsj og middag.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 boks(er) boks(er) hermetiske sardiner, i olje hermetiske sardiner, i olje
  • 400 g g tagliatelle tagliatelle
  • 5 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 5 stk stk cherrytomat, gul cherrytomat, gul
  • 4 ss ss pinjekjerner pinjekjerner
  • 2 dl dl basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 6 ss ss pesto pesto
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannet.

  • Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.

  • Del cherrytomater i to og finhakk basilikum.

  • Bland pasta med sardiner, cherrytomater, pinjekjerner og pesto.

  • Drypp over olivenolje og dryss med basilikum.

  • Smak til med salt og pepper.

Server pastaen nylaget.