Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Quesadillas er en meksikansk rett og i denne oppskriften har vi gjort den litt mer norsk med sardiner. Med paprika, cheddarost og jalapeños er det en smakfull rett.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 boks(er) boks(er) hermetiske sardiner, i olje hermetiske sardiner, i olje
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 stk stk paprika, grønn paprika, grønn
  • 100 g g cheddar cheddar
  • 125 g g kremost, naturell kremost, naturell
  • 8 stk stk tortillawrap, grov tortillawrap, grov
  • olivenolje olivenolje

Tilbehør

  • tomatsalsa tomatsalsa
  • lettrømme lettrømme

Framgangsmåte

  • Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.

  • Skjær paprika og jalapeño i biter, og riv cheddar.

  • Smør kremost på halvparten av tortillawraps, og fordel sardiner, paprika og jalapeño utover. 

  • Dryss over cheddarost og legg resten av tortillawraps over.

  • Smør olivenolje på toppen av hver quesadilla, og legg den smurte siden ned i en varm stekepanne.

  • Snu den forsiktig når den er lysebrun og stek på den andre siden til osten er smeltet.

Server med tomatsalsa og lettrømme.