Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Grillspyd er enkelt og godt å ha på grillen. Du kan lett variere dem med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker. Server med sitron og lettrømme ved siden av.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 300 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 1 stk stk squash, gul squash, gul
  • 4 stk stk grillspyd grillspyd
  • 2 ss ss olje olje
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts pepper pepper

Tilbehør

  • 1 stk stk sitroner sitron
  • 3 dl dl lettrømme lettrømme

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.

  • Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.

  • Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje.

  • Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.

  • Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.

Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med lettrømme.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.