Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gulasj med sei er en tradisjonell gryte som er enkel og rask å lage. Den passer perfekt i en travel hverdag, og du kan bruke den fisken du ønsker.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 ss ss smør smør
  • 1 ss ss paprikapulver paprikapulver
  • 400 g g hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • 3 dl dl fiskebuljong fiskebuljong
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • 1 dl dl lettrømme lettrømme
  • landbrød landbrød
  • persille, frisk persille, frisk

Framgangsmåte

  • Skjær seifilet i porsjonsstykker.

  • Skjær løk i tynne ringer, surr mykt i smør, dryss på paprikapulver og tilsett hermetiske tomater.

  • Kok opp og tilsett fiskebuljong. 

  • La sausen småkoke i ca. 5 minutter.

  • Ha seistykkene i sausen og smak til med salt og pepper.

  • La fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 5 minutter.

Server gulasj med lettrømme og landbrød, og dryss over litt hakket persille.