Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne lasagnen har spennende ingredienser som sjømat, kapers og persille, men oppskriften er veldig enkel og krever ikke lang tid i ovnen. Dette er deilig helgekos!

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 100 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ss ss oliven, grønn oliven, grønn
  • 1 ts ts kapers kapers
  • 1 ts ts oregano oregano
  • 400 g g hermetiske tomater hermetiske tomater
  • 1 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 3 dl dl ost, revet ost, revet
  • 12 stk stk lasagneplater lasagneplater
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • brød brød
  • salat salat

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær sei i tynne skiver.

  • Grovhakk oliven og finhakk persille og oregano.

  • Surr hermetiske tomater i olivenolje i 2-3 minutter, og tilsett oliven, persille, oregano og kapers.

  • Smak til sausen med salt og pepper, og rør inn halvparten av osten.

  • Legg lasagneplater, sei, reker og saus lagvis, og avslutt med saus på toppen.

  • Dryss over resten av osten og stek lasagnen til den er gjennomstekt, ca. 25 minutter.

Server lasagnen med brød og salat ved siden av.