Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Prøv denne fyldige suppen som bringer tankene til østen. Sei er en fisk som passer ypperlig til supper og gryter, så pass på at den flotte fisken ikke går i glemmeboken.  

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 200 g g kinakål kinakål
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 4 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • 400 g g hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • 2 terning terning grønnsaksbuljong grønnsaksbuljong
  • 1 ts ts chilipasta chilipasta
  • 2 ts ts soyasaus soyasaus
  • salt salt

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skjær seifileten i ca. 3 cm terninger, kinakål i tynne strimler og vårløk i biter.

  • Kok opp kokosmelk, hermetiske tomater, buljong, chilipasta og soyasaus.

  • Tilsett vårløk og kinakål og la koke i ca. 2 minutter.

  • Legg seiterningene i suppen og la det trekke i ca. 2 minutter.

  • Smak til med chilipasta, soyasaus og salt.

Server seisuppen med brød ved siden av.