Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Med denne oppskriften gir du seien en ny og asiatisk vri, og tilbehøret er sesongens deilige asparges. Sesamolje er fantastisk godt på fisk, prøv bare selv!

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 2 ss ss ingefær, syltet ingefær, syltet
  • 2 ss ss peanøttolje peanøttolje
  • 2 ss ss soyasaus soyasaus
  • 1 ss ss sesamolje sesamolje
  • salt salt
  • aluminiumsfolie aluminiumsfolie

Tilbehør

  • 600 g g asparges asparges

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær seien i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form.

  • Skjær frisk og syltet ingefær i tynne skiver, bland med peanøttolje og soyasaus, og fordel blandingen over seistykkene.

  • Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.

  • Drypp sesamolje og dryss litt salt over fisken når den er ferdig.

Server med kokte asparges.