Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Pasta med sei, hakkede tomater, hvitløk og mais er en rett som faller i smak hos både liten og stor. Det er en enkel oppskrift, og maten tar ikke lang tid å lage.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 ss ss tomatpuré tomatpuré
  • 400 g g hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • 1 dl dl mais mais
  • 1 dl dl vann vann
  • 1 dl dl matfløte matfløte
  • 1 dl dl parmesanost parmesanost
  • 4 pors pors pasta pasta
  • 1 ss ss olje olje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank. 

  • Tilsett tomatpuré og la surre noen minutter.

  • Tilsett hermetiske tomater og vann, og la det koke i 5-10 minutter.

  • Ha i sei, matfløte og mais, og la trekke i  2-3 minutter til fisken er kokt. 

  • Smak til med salt og pepper. 

Server med pasta, og ha revet parmesan på toppen.