Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

I denne oppskriften får seien en indisk smak med tandoorikrydder. Som tilbehør lager du bare en agurksalat med yoghurt og mynte, og serverer med nanbrød ved siden av.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g seifilet, uten skinn og bein seifilet, uten skinn og bein
  • 4 ss ss olje olje
  • 3 ss ss tandoorikrydder tandoorikrydder

agurksalat

  • 1 stk stk agurk agurk
  • 1 kvister kvist mynte, frisk mynte, frisk
  • 1,5 dl dl matyoghurt matyoghurt

Tilbehør

  • nanbrød nanbrød

Framgangsmåte

  • Del fisken i serveringsstykker og legg stykkene på et fat.

  • Pensle fiskestykkene med olje og dryss over tandoorikrydderet.

  • Stek fisken i olje ved middels varme, 2-3 minutter på hver side.

Agurksalat

  • Skrell agurk, del i to på langs, ta ut kjernene og skjær i tynne skiver.

  • Vask og finhakk mynte.

  • Bland agurkskiver sammen med finhakket mynte og yoghurt.

Server sei tandoori med agurksalaten og nanbrød ved siden av. Pynt gjerne med mynteblader.