Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

For å få et asiatisk preg på silden bruker vi ingefærsild i denne oppskriften. Med kokosmelk, sitrongress og koriander er det som å feire jul i Thailand.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 1 glass glass ingefærsild ingefærsild
  • 1 ts ts chili, rød chili, rød
  • 1 ts ts chili, grønn chili, grønn
  • 3 ts ts ingefær, syltet ingefær, syltet
  • 3 ts ts sitrongress sitrongress
  • 3 ss ss majones majones
  • 3 ss ss seterrømme seterrømme
  • 3 ss ss kokosmelk kokosmelk
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 3 ss ss riseddik riseddik
  • 0,5 stk stk lime lime

Framgangsmåte

  • Ta sildebitene opp av laken og la dem renne av seg på tørkepapir.

  • Finhakk chili og syltet ingefær, og skjær sitrongress i tynne strimler.

  • Rør sammen majones, seterrømme og kokosmelk.

  • Tilsett chili, syltet ingefær, sitrongress, koriander og riseddik.

  • Smak til med lime.

  • Vend inn ingefærsild i blandingen.

  • Ha blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk. 

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises. 

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.